"...Πότε θα ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ στη Δικαιοσύνη για τις Περικοπές ...Είμαι ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ...να επισημάνουμε τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ της Ψήφου μας..."

(σσ: Το έστειλε ο συνάδελφος Γεωργιάδης Γεώργιος).
  ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ  ΝΟΜΊΖΩ  ΟΤΙ ΑΥΤΗ  Η  ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ  ΔΕΝ  ΜΑΣ  ΛΎΝΕΙ  ΤΟ  ΠΡΌΒΛΗΜΑ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΏΝ  ΤΩΝ  ΣΥΝΤΆΞΕΩΝ.  ΠΕΣ ΤΕ  ΜΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ  ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗ  ΤΙ  ΓΊΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ  ΠΌΤΕ  ΘΑ  ΠΡΟΣΦΎΓΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ  ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗ  ΤΩΝ  ΠΕΡΙΚΟΠΏΝ .  Ο  ΧΡΌΝΟΣ  ΠΕΡΝΆ  ΚΑΙ  ΜΕΡΙΚΟΊ  ΑΠΟ  ΜΑΣ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ  . ΠΟΥΘΕΝΆ  ΔΕΝ  ΑΚΟΎΩ  ΝΑ  ΓΊΝΕΤΑΙ  ΛΌΓΟΣ  ΓΙΑ  ΑΥΤΟΎΣ  ΠΟΥ  ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑΝ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  ΜΑΣ.  ΕΙΜΑΙ  ΘΥΜΩΜΈΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ  ΟΤΙ  ΚΑΝΕΊΣ  ΔΕΝ  ΠΑΕΙ  ΦΥΛΑΚΉ. ΚΑΙ  ΜΆΛΙΣΤΑ  ΠΟΛΟΙ  ΈΤΡΕΞΑΝ  ΝΑ  ΨΗΦΊΣΟΥΝ  ΕΠΙΚΡΟΤΏΝΤΑΣ  ΤΑ  ΜΈΤΡΑ.   ΦΙΛΙΚΑ  ΓΙΩΡΓΙΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  (σσ: & συνέχισε όταν του ζητήθηκε άδεια:)
  Δεν έχω αντίρρηση για την ανάρτηση απλά εγώ δεν έχω χρόνο. Η γνώμη μου είναι αυτή και δεν έχω την απαίτηση να την δεχθούν όλοι όμως με θυμώνει το γεγονός ότι ενώ είμαστε μια τεράστια και αξιόλογη πληθυσμιακή ομάδα δεν εκμεταλλευόμαστε το γεγονός αυτό ώστε να στηρίξουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας .Στην σημερινή εποχή, την εποχή του Ίντερνετ μπορούμε να καταλύσουμε με μηνύματα διαμαρτυρίας όλο τον γραφειακό μηχανισμό της χώρας να κατακλύσουμε όλα τα υπουργεία να επισημάνουμε την δυναμική της ψήφου μας .Καλα  Χριστούγεννα γεμάτα με υγεία.

2 σχόλια:

  1. Έχει 100% δίκιο ο συνάδελφος και ήθελα να συμπληρώσω για να το αναγνώσουν οι ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ότι οι συνταξιούχοι κάτω των 60 ετών που δεν πήραν δώρο Χριστουγέννων, δικαιούταν νομίζω την σύνταξη Ιανουαρίου 2011 να την πάρουν πριν τιν 24/12/10 για να χαμογελάσουν λίγο, βλέποντας τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ στην τηλεόραση να περιφέρονται με τα ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ από συνάθροιση σε συνάθροιση και να ανταλλάσουν ευχές κάνοντας πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΚΕΛΗΣ) ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ (ΛΑΦΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ.
    ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ (;) ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ,ΜΗΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑΞΕ,ΜΗΤΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ "ΚΟΥΤΑΚΙ"ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ".
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΚΑ;
    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΟΤΕ.ΕΠΙΝΟΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΗΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 60 ΕΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή