ΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 182,5% ΤΟΥ ΑΕΠ!





ΟΙ «ΣΩΤHΡΕΣ» ΠΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ 182,5% ΤΟΥ ΑΕΠ!

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το 2009,  σύμφωνα με την τελική «απογραφή»που έγινε από την κυβέρνηση Παπανδρέου, προσδιορίστηκε στα 298,5 δισ.ευρώ και ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν στο 128,9%.

 Όμως, μετά από δύο μνημόνια, εφαρμοστικούς, μεσοπρόθεσμα,«κουρέματα» κ.ο.κ., το δημόσιο χρέος της χώρας- όπως παραδέχτηκε οΣτουρνάρας στο προσχέδιο του προϋπολογισμού στη Βουλή -  θα έχειεκτιναχτεί το 2013 στα 352,3 δισ. ευρώ! και ως ποσοστότου θα είναι στο 182,5% του ΑΕΠ.

δηλαδή από τότε που ξεκίνησε η «θεραπεία» για τη? μείωσή του, το χρέοςθα έχει αυξηθεί κατά 53,6%! επί του ΑΕΠ

Τότε μας είπαν ότι οι «θυσίες» ήταν απαραίτητο και επιβεβλημένο νασυνεχιστούν ώστε να διατηρηθεί η πτωτική πορεία του χρέους.

Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Σ    !!!!!!!!!!!

Μετά και το «κούρεμα», που αφάνισαν οι απατεώνες τα αποθεματικά των ΑσφαλιστικώνΤαμείων μας ,  το χρέος θα έχει αυξηθεί κατά72,3 δισ. ευρώ!

*

Με την πολιτική που έχει οδηγήσει την (επίσημη) ανεργία στο 25%, που έχειστείλει στη φτώχεια 9 στους 10 εργαζόμενους, που ισοδυναμεί με ευθανασία για τουςσυνταξιούχους, που έχειδιαλύσει νοσοκομεία, σχολεία και κάθε απομεινάρι κοινωνικής πρόνοιας, με τηνπολιτική που υποτίθεται ότι έχει στόχο να μειωθεί το χρέος και από τη στιγμήπου εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, το χρέος διογκώνεται διαρκώς.

*

Αυτά είναι τα «φάρμακά τους», τέτοια και η δήθεν «θεραπεία» που προσφέρουν.Δεν υπάρχει, επομένως, καμία αμφιβολία:

Πρώτον, ψεύδονται συνειδητά και ασυστόλως.

Δεύτερον, μας οδηγούν στον αφανισμό.

Τρίτον, ο προσχεδιασμένος και αδίστακτος αφανισμός μας δενέχει καμία σχέση με τη «σωτηρία» της χώρας.

Μέσω του λαϊκού εξανδραποδισμού ο κεφαλαιοκρατικός Μινώταυρος- με πρόσχημα τη μείωση του χρέους που όμως? αυξάνεται ιλιγγιωδώς -αυτό που θέλει να διασφαλίσει είναι :

τη διαιώνιση της εκμετάλλευσης του λαού από τουςεκμεταλλευτές,

τη διαιώνιση των κερδών για τους κερδοσκόπους,

τη διαιώνιση των τόκων για τους τοκογλύφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου