Έξω οι κλέφτες...

(σσ: Το έστειλε ο συνάδελφος Μπότσαρης Δημήτρης).
Αγαπητοί συνάδελφοι του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ σας χαιρετώ και στέλνω θερμά συγχαρητήρια για τη δημιουργία της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας.
Ήταν κάτι που αφ'ενός μεν έλειπε και από την άλλη θα βοηθήσει τα μέγιστα στη μεταξύ μας επικοινωνία, άμεση πληροφόρηση, ανταλλαγή απόψεων, σύσφιξη σχέσεων των μελών πανελληνίως και το σημαντικότερο, πλήρη συντονισμό και καθολική συμμετοχή στον αγώνα επιβίωσής μας, ενάντια στη "πράσινη λαίλαπα", που με δικαιολογία την οικονομική κρίση, έβαλε στόχο να ξεκληρίσει
 αρχικά την σχεδόν ανήμπορη τάξη των παλαίμαχων της εργασίας, τους συνταξιούχους, υπολογίζοντας ότι θα είναι "εύκολη λεία".
"Πλανώνται πλάνην οικτράν" αν μας θεωρούν για τέτοιους. Παρανόησαν όλοι οι Πράσινοι, Μπλε, Κόκκινοι, Κίτρινοι και όλοι όσοι συμπράττουν στον εξευτελισμό και στην οικονομική εξόντωση του ελληνικού λαού, υπακούοντας στις εντολές των δανειστών του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. Δική τους η ντροπή...
Ο Αγώνας τώρα αρχίζει και δεν είναι μόνον αγώνας δικός μας, αλλά όλων των συνταξιούχων της χώρας και όλου του εργαζόμενου λαού, διότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεφύγουμε από τις αλυσίδες, στις οποίες πάνε να μας δέσουν.
Και όχι μόνον εμάς, αλλά και τα παιδιά και τα εγγόνια μας, προκειμένου να μην αγγίξουν αυτούς που πραγματικά είναι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάντια της χώρας μας, μια και οι ίδιοι ανήκουν στη συμμορία των ληστών.
Η εργατική τάξη, οι αγρότες, η νεολαία, συνεπικουρούμενοι από τις εμπειρίες και τους αγώνες των συνταξιούχων, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκδιώξουν δια παντός από τη χώρα τους ντόπιους και τους ξένους βρυκόλακες, που θέλουν να μας γονατίσουν και να πιουν το αίμα και τον ιδρώτα του περήφανου ελληνικού λαού, που δεν φταίει για τη κρίση.
Ο Σύλλογός μας επί σειρά ετών, παρακαλάει και χαϊδεύει κυβερνήσεις και υπουργούς, άλλοτε μπλε και άλλοτε πράσινους, για δίκαια αιτήματα, που πάντα μας υπόσχονταν να ικανοποιήσουν και πάντα μας κορόϊδευαν, έχοντας πάντα στο μυαλό τους, το πως θα εξασφαλίσουν τη ψήφο μας.
Το ίδιο σύστημα εφάρμοσαν και με άλλα ταμεία, αλλά και με τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους. Άλλα τους έταζαν προεκλογικά και άλλα έκαναν μόλις σκαρφάλωναν στις καρέκλες της εξουσίας. Τα συνθήματα ήταν πάντα τα ίδια.
"Πρώτα ο πολίτης", "διαφάνεια σε όλα", "κοινωνικό κράτος δικαίου", "στήριξη του εισοδήματος των ασθενέστερων τάξεων και των χαμηλοσυνταξιούχων", "ισότητα", "εξασφάλιση δίκαιων εργασιακών σχέσεων" και ένα σωρό άλλα ψέματα, ότι δήθεν δεν ήξεραν και πάντα φταίνε οι άλλοι.
Δεν χρειαζόμαστε άλλες αποδείξεις. Μας έδειξαν το πραγματικό τους απαίσιο πρόσωπο. Θυσιάζουν, "χωρίς ενοχές" όπως λέει ο πρωθυπουργός, έναν ολόκληρο αθώο λαό, για να γλυτώσουν τους πραγματικούς κλέφτες και τα λαμόγια.
Σήμερα ήρθε η ώρα να εισπράξουν τη μούντζα και το οριστικό διαολόστελμα, ώστε να ξεβρωμίσει επί τέλους ο τόπος. Δεν τους χρειαζόμαστε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα και μόνοι μας. Δεν χρειαζόμαστε ξένους σωτήρες.
Συνάδελφοι συνταξιούχοι και οι λοιποί εργαζόμενοι, μην ακούτε τα ψεύτικα λόγια του τύπου "πλάτη για την Πατρίδα". Η σωστή τους πρόταση είναι "πλάτη για τη δική τους Παρτίδα" κάτω από τις εντολές των αφεντικών τους που λέγεται παρασιτικό χρηματιστηριακό και τραπεζικό κεφάλαιο και κέρδος, με χωροφύλακες το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Να μην αφήσουμε να τους περάσει.
Η απροκάλυπτη επίθεσή τους, δείχνει στη πραγματικότητα το φόβο και το τρόμο της επερχόμενης κατάρρευσής τους. Όποιοι τους υπόσχονται στήριγμα, με ταυτόχρονη εξόντωση ενός λαού, να τους πληρώσουν οι ίδιοι από τα κλεμμένα που αφαίρεσαν επί τόσα χρόνια από αυτό το λαό.
ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ...


Με εκτίμηση,
Αγανακτισμένος συνάδελφος, που δεν τα βγάζει πέρα με τα νέα μέτρα...


Υ.Γ. Σας επισυνάπτω δύο σημαντικά κείμενα-σχόλια της σημερινής κατάστασης, που είναι επίσης άξια δημοσιοποίησης.
ΚΑΡΕΚΛΕΣ.doc
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου